Med ett stort antal besökare i butiken varje dag gäller det att golvet inte blir förstört i första taget. Med ett bra golv i din butik kan du påverka både miljön och utseendet på dina lokaler.

Praktiska och slitstarka golv till butik

Golvet i din butik ska inte bara vara snyggt och välkomnande, det måste också kunna stå emot stora påfrestningar och slitage.  Vi erbjuder butiksgolv med hög beständighet som är utformade för att hålla länge.

Ljuddämpande och hållbara butiksgolv

Hos oss kan du välja mellan flera olika slitstarka och ljuddämpande golv i plast som är särskilt framtagna för att stå emot stora påfrestningar. Alla våra golv fungerar att installera oavsett vilket underlag du har i dina butikslokaler. Vi gör alltid ett noggrant underarbete för att anpassa ditt golv till underlaget. Fråga gärna oss om vilken typ av golv som passar bäst för just din butik.

Butiksgolv i snygg design

Våra butiksgolv karakteriseras alltid av största möjliga helhetstänkande, både när det gäller utformning och design. För oss är det viktigt att golvet smälter in i lokalen. Inga fula skarvar eller fästen får förstöra det första intrycket för dina kunder. Mönster, färg och design är också av högsta prioritet för oss. Vi har ett antal olika diskreta nyanser att välja på, men har du särskilda önskemål kan du också fråga oss. Vi kommer gärna med tips och idéer kring hur du kan matcha ditt butiksgolv med inredningen på bästa sätt.

Design och funktionalitet på butiksgolv

Våra kunder är butiksägare och företagare med stora krav på flexibilitet och professionalitet. En anledning till att de väljer oss när de ska skaffa nya butiksgolv är att vi alltid garanterar en snabb och säker installation. Vi ser till att dina golv anpassas på ett sätt som ger ett naturligt och diskret intryck. Ingen butikslokal är för liten, för stor eller för svår för oss. Med vårt tekniska kunnande ser vi till att skapa bästa möjliga designprofil och funktionalitet för dina behov.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra butiksgolv och hjälper dig med smarta lösningar för just ditt golv.

Kostnadsfri offert!