Lätt att hålla god hygien och slitstarkt material; det är egenskaper som golv i storkök och restaurang behöver ha. Då är massagolv från Pfeil Entreprenader i Göteborg en bra lösning.

Massagolv för storkök – en hållbar lösning

I storkök och hantering av livsmedel behöver man hålla en extra god hygien och det ställs höga krav på golvet och dess golvbeläggning vad det gäller slitstyrka, vattentålighet och underhåll. Massagolv består av transparent plast ihop med infärgad sand som härdats för extra tålighet och hållbarhet. Golvet är fogfritt vilket gör att smuts inte ska samlas och det är lättare att hålla det hygieniskt och rent. På så sätt slipper man också bland annat skador och sprickor i större utsträckning än med andra golv.

HGolvbeläggning för halkskydd

Massagolv är extra lätta att hålla rena och att underhålla. Vi skräddarsyr strukturen för just er verksamhet, lättstädat och slätt under köksutrustning och bra halkskydd på arbetsytorna för er personals säkerhet.

Pumadur för extra beständighet

För mer utsatta verksamheter, där exempelvis hett vatten hanteras, kan man med fördel belägga ytan med Pumadur, en polyuretan-baserad cementprodukt som klarar upp till 120 grader C vid en tjocklek på 9 mm. Beläggningen kan beläggas i olika tjocklekar och halkskydd beroende på era krav och önskemål.

Vi kan golv för storkök och industri

Vi på Pfeil Entreprenader erbjuder fogfria golv för storkök på restauranger, hotell, sjukhus och andra lokaler där hantering av livsmedel sker.

Kostnadsfri offertförfrågan!