Ring eller maila oss

Industrigolv har alltid, och kommer alltid att vara, kärnan av vår verksamhet. Vi är framgångsrika på detta område därför att vi under lång tid har utvecklat och ständigt arbetat med att förbättra vårt hantverk.

Behöver du industrigolv eller epoxigolv i Göteborg?
Har du hög eller låg belastning på ditt industrigolv?
Vi vet precis vilket golvsystem du skall använda.

Industri golv & epoxigolv i Göteborg

Vi kan idag stolt erbjuda golvsystem från den lättaste av belastningar till det allra tyngsta. Vi är också specialister på epoxigolv, hjälper dig med epoximålning och behandlingar av alla typer av golvytor. Vare sig du behöver industrigolv eller epoxigolv så kan vi hjälpa dig i Göteborg eller var du än befinner dig i Västsverige.

Slitstarka industrigolv för hård belastning

Den bästa lösningen för ert industrigolv är naturligtvis framtagen i bra dialog med er. Ni vet precis vilka förhållanden er golvbeläggning skall tåla, hur hög och intensiv belastningen är. Med Pfeil Entreprenader AB får ni alltid allra bästa service och de mest kostnadseffektiva lösningarna.

Fråga oss om våra industrigolv, epoxigolv och om epoximålning. Med vår erfarenhet och kunnande rekommenderar vi er den lösning som är mest lämplig för dig.

För funktionella, vackra och slitstarka industrigolv; välj Pfeil Entreprenader.

Ring eller maila oss!

Hur vi ger dig lättstädade och slitstarka industrigolv:

  • vi ser till att du får rätt ytbehandlingssystem för dina golv
  • vi fräser och slipar underlaget, all gammal golvbeläggning tas bort
  • en primer stryks på och sedan appliceras golvmaterialet
  • ytan är klar att användas efter några dygn. Använder ni tunga maskiner kan golvet behöva lite längre tid på sig att torka.