Dammbindare för ex. industri- & betonggolv

|Dammbindare för ex. industri- & betonggolv
Dammbindare för ex. industri- & betonggolv 2017-11-17T14:07:34+00:00

Project Description

Dammbindare

Slipp dammiga lokaler. Slipp små partiklar som sätter sig på luftrören. Slipp damm i dina maskiner och i gods. Dammbindare ger en hård och dammfri yta. Vi använder dammbindare på golv i exempelvis garage, lager, industrilokaler, betonggolv och utställningshallar.

Lättstädat med dammbindare

Med en dammbindare får ni ett dammfritt golv som blir mycket lättstädat och underhållsfritt. Dessutom blir miljön bättre för både personal och besökare.

Ytbehandling mot damm

Genom att försegla porerna i betonggolvet med dammbindare får man både en bättre och mer hållbar golvyta utan att behöva lacka golvet. Våra dammbindare är lämpliga för bland annat industrigolv, garagegolv och utställningshallar. Produkten tränger ner i betongen och både förstärker och binder ytan för att minimera betongdamm att sprida sig i luften. Det ger en bra ytbehandling som gör att golvet blir enklare att hålla rent.

Dammfri miljö för personalen

En stor fördel med dammbindning är att din lokal får minimalt med damm i luften. Det gör att rummet blir miljövänligare och att personalen slipper besvärande partiklar i hals, svalg eller lungor. Vi på Pfeil Entreprenader slipar och behandlar golvet, samt applicerar dammbindaren till en låg kostnad.

Är du intresserad av dammbindare till dina lokaler?

Kontakta oss!