Project Description

Dammbindare

Vi ytbehandlar ditt betonggolv med dammbindning. Beställ underhållsfritt golv. Låt oss dammbinda ditt golv!

Slipp dammiga lokaler. Slipp små partiklar som sätter sig på luftrören. Slipp damm i dina maskiner och i gods med dammbindning för betonggolv.

Kontakta oss

Ytbehandling av betonggolv

Dammbindare ger en hård och dammfri yta. När du vill dammbinda golv i garage, lager, industrilokaler, betonggolv och utställningshallar kan vi hjälpa dig. Med en dammbindare får ni ett dammfritt golv som blir mycket lättstädat och underhållsfritt. Dessutom blir miljön bättre för både personal och besökare.

Dammbindning betonggolv

Genom att försegla porerna i betonggolvet med en ytbehandling med dammbindare får man både en bättre och mer hållbar golvyta utan att behöva lacka golvet. Våra dammbindare för betonggolv är lämpliga för bland annat industrigolv, garagegolv och utställningshallar. Produkten tränger ner i betongen och både förstärker och binder ytan för att minimera betongdamm att sprida sig i luften. Det ger en bra ytbehandling som gör att golvet blir enklare att hålla rent.

person som ytbehandlar ett industrigolv

Dammfri miljö för personalen

En stor fördel med dammbindning är att din lokal får minimalt med damm i luften. Det gör att rummet blir miljövänligare och att personalen slipper besvärande partiklar i hals, svalg eller lungor. Vi på Pfeil Entreprenader slipar och behandlar golvet, samt applicerar dammbindaren till en låg kostnad.

Är du intresserad av dammbindare till dina lokaler?

Kontakta oss