Project Description


Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /home/pfeilent/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861

Warning: Missing argument 3 for avada_change_builder_default_args(), called in /home/pfeilent/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292 and defined in /home/pfeilent/public_html/wp-content/themes/Avada/includes/fusion-shared-options.php on line 132

Dilationsfogar

Hållbara dilatationsfogar mellan betongplattor

Tung trucktrafik kör sönder skarvarna mellan golvets betongplattor, de skarvar vi kallar dilatationsfogarna. Vi kan reparera dessa dilatationsfogar och vi erbjuder en väl beprövad metod som blir en mycket långsiktig lösning.

Stoppa trasiga dilatationsfogar

Trasiga dilationsfogar är ett stort dilemma i många fabrikslokaler och industrier. Vi har en metod för att sätta stopp för det slitageproblemet.

Så här reparerar vi dilatationsfogar:

  • vi sågar en bred skarv
  • tar bort dålig betong från golvet
  • fyller på med vår flexibla polyuretanplast, som har ett mycket starkt grepp mot betongen och en elasticitet som följer med i betongplattornas rörelser.
  • när plasten har härdat ökar hållbarheten på industrigolvet enormt. Dessutom blir ytan och övergången mycket jämn och fin, vilket uppskattas av både personal och truckar.

Är du intresserad av att laga eller ersätta dina dilatationsfogar?

Kontakta oss så berättar vi mer!